res de beure amb les mans com qui beu l'aigua d'una font
ni res de mangueres
ni pots ni llaunes
ni fotre la boca al bassal...
Una cullarada de sucre
Un ramet petit de "hierbabuena"
una mica de suc de llimona
S'agafa una mà de morter i s'aixafa la "hierbabuena" al fons del got. Eiii no triturar-la eh?? No fotem!
Se li afageix Rom blanc. "Havana club" ,millor
i soda al gust.
moolt de gel piqué i unes gotetes d'angostura!!!
la "hierbabuena" es l'herba de sta maria, molt semblant a la menta....
i amb bona musica cubana i a BALLAAR!!!!!
:-P
per fer-lo encare mes autentic,es tira una mica de rom al terra,i en comtes de llimona s´hi posa llima,aquelles llimonetes petitetes i verdes.Lo del rom al terra es com una tradició.I mentres el feu,un gran somriure i molt carinyo amb qui l´oferiu,ara si.zinc