|
|
|
|
|
|
|
|
|
Article del bloc de Vegana
|
|
|
Bona cuina
dilluns 30/mar/2009 - 03:06 519 7
Aquest cap de setmana he après 3 coses molt importants sobre els temes culinaris.
Primer: Significat de fer “un pa amb tomàquet”.
A casa de les dones increïbles fer un “pa amb tomàquet” consisteix en reunir gent increïble al voltant d’una taula increïblement ben parada i plena de coses increïbles. Resumint: fer un pa amb tomàquet pot ser una experiència increïble. Gràcies :)
Segon: diferències entre “puré de poma” i “compota de poma”.
La compota porta sucre. El puré no. Totes dues porten poma. Es pot arribar a discutir de forma divertida el nom de la cosa, però no que està bona i que la gent discutidora és bona gent. :)
Tercer: Com fer maionesa entre dos sense ingredients ni mini-pimer.
Només has d’estar segura que fa aquell sorollet (és important fer-lo amb la boca fent forma d’”U” i obrint-la només una mica en forma d’”A” però amb un so més aviat gutural): uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa... si fa aquest soroll, segur que estàs fent maionesa. Si, mentre la fas, veus les coses de color intensament blanc i de blau elèctric tombant a lila pels costats és senyal que és la millor maionesa que mai s’ha fet. :)
Malgrat que es parla de cuina, en aquest bloc cap animal ha patit maltractament, més aviat al contrari, i malgrat el que pugui semblar es pot arribar a la bona cuina sota l’efecte de les drogues, i sense elles també... coses que passen.
:)
Aprofito aquest bloc per enviar molts petons a molta gent i també per enviar-li un de molt especial al Sarralenc!!!
|
|
|
|
|
|
|
Escriu articles al teu bloc
|
|
|
|
|
Comentaris sobre aquest article |
|
|
|
Vegana |
Bé, la veritat...
Monday, March 30th 2009, 11:24 AM
és que sí que cal estar com un llum de ganxo... ja m'ho deia ma mare: "qui t'entengui, que et compri"... i ja veieu... al final em van haver de regalar amb la compra d'un pot de maionesa (més que res pq d'entrada no tothom entén que es pugui fer i menjar sense fer-la ni menjar-ne... així que, colant-me com a regal, vaig colar...)
Viking, quan et pensis que estàs fatal... pensa que sempre hi ha alguna que hi toca menys que tu (abans no tocava els quarts... ara tampoc les hores... i de fet ni cal, ja que quan programo el despertador ho faig una hora més tard del que caldria i sense voler-ho!!!)
Ferro, és cosa de viure a la dimensió desconeguda... allà pots fer el que et sembli sense sentir-te imbècil... fins i tot l'imbècil. :P
Nenes: sí
:P
Vaig escriure-li al Sarralenc i tot i que no tenim encara notícies, he vist que ha entrat a visitar el meu perfil, o sigui que estic segura que quan tingui ganes d'explicar-nos més coses es tornarà a connectar!!!!
Apa, salut i lo que surja...
:P
|
|
monica |
BONA COMPANYIA
Monday, March 30th 2009, 5:30 AM
Jo penso, que quan permets compartir un bocí del teu espai i de la teva taula amb persones per les quals sents: simpatia, afecte, estima..., sents que per un espai de temps casa teva és la seva. Tots aquests sentiments i sensacions tals com agraïment, il·lusió, amor, es tornen en presència física, en forma de taula parada, quan prepares allò que junts hem de compartir.
Però a qui coi se li passa pel cap fer un puré-compota de poma..... jajajajaja.
Aaaaaiiixxxxx, maionesa sense estris ni ingredients? Sí ja ho dic jo... Gaudir de l'experiència del "cuinar" pot esdevenir tot un món ple de plaers orgàstics. jajajaja
Molts petons a una taula plena de caliu!!
|
|
|
|
|
Escriu el teu comentari per aquest article |
|
|
|
|
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't |
|
|
|
|