|
macarrons amb tonyina
divendres 18/gener/2008 - 03:25 582 0
agafeu un kilo de macarrons,de la marca que us sigui mes de fiar,un còssi o recipient metal.lic,(no,plà stic,no...)i aboqueu una quantitat d’aigua ,la justa i necessaria.
Un cop teniu el recipient,amb aigua a l’interior i posat a sobre el foc,espereu que entri en ebullició.
Quant es posi a fer bombelletes,és el moment..!!!ara..!!poseu-hi dues cullarades petites de sal...
i seguidament aboqueu els macarrons amb cura i delicadesa.
Espereu 10 minuts i comproveu que estan al punt..(millor agafar un estri ,no ho feu amb els dits)
un cop heu tret els macarrons del foc,sÂ’han dÂ’escorrer(escorrer vol dir escorrer i res mes....!!!)
be,ja hem escorregut els macarrons,i ara que fem..?
Doncs ara be la mare dels ous,ho posem dins una safata,aboquem el tomata triturat i ho barregem tot,que el macarro(macarro vol dir macarro)quedi dÂ’un color pintoresc i atractiu a la vista.-
Feta aquesta operació obrim les llaunes de tonyina que previament hem anat a comprar al super,les obrim ...MOlt important..!!!no llenceu l’oli per l’aiguera...l’oli de qualsevol tipus es un agent contaminant de primer ordre...Aixi es que el poseu a dins d’un pot..aquest oli,si teniu gossos o gats,barrejat amb el seu aliment,és molt nutritiu i els hi fa lluir el pel...
val ...ja tenim la tonyina..doncs lÂ’aboquem sobre els macarrons....fent una capa.-
I a sobre la tonyina hi posem fortmatge ratllat..el que mes us agradi...
agafem la safata i la posem al forn...controlan que no es cremi...el forn el poseu a mig gas just per que es fongui el formatge...
un cop veieu que el formatge agafa aquell color torradet..es hora de treureÂ’l...
hummmmmmmmm...!!!!!!bon apetit...!!!!!
|