|
|
|
|
|
|
|
|
|
Article del bloc de cetic
|
|
|
El Xatfarder nº 2 (Edicio dominical i tal....)
diumenge 11/gener/2009 - 02:02 543 21
Braguetassu Mesies, entrevista (veridica) amb el crack
La cuina de Markus, 7 raons per vomitar
Bones no ha estat facil pero despres de subornar guardespatlles, noietes amb cara de poca inocencia i una dona de 98 anys que no se que pintava per alla vaig conseguir acostarme al nostre Mesies i fer-li una petita entrevista respecta la seva ja rumorejada vida sexual (o asexual segons com es miri). Per acabar de enfonsar la idea del xatfarder ho rematem amb una recepta del Markus 7. Ale estiu avisats.
Entrevista a Mesies.
Mitjana de privats al dia?
- Doncs tot depen de les noias que hi hagi coectades, doncs totes m'obren privats
Que es sent de no poder caminar pel carrer amb tanta dona pel mig?
-Doncs mal de cap, entre q els ulls et van de cul mirant i remirant, y que elles son com gallines i no callen, se sent un mal de cap de tres parells de collons
Tontejar es de tontos?
-Doncs mira depen, si no hi ha res mes, doncs tonteja pero si pots fotre un polvet, cony deixa de tontejar tonto i follaaaaaaaaaaa
Com et sents de ser lesbiana?
-Encara recordo el dia que vai dir als meus pares allo de.... Pares, soc lesbiana, si pares si, m'agraden les noies.... No so podien creure, va ser un cop dur per a ells.
I fins aqui la entrevista al Mesi l'hem hagur de escurçar perque com la recepta la fa el Markus pos com us podeu imaginar es kilometrica aixi que es lo que hay....
GREMLIN FARCIT AL CRUIXENT DE CLAUS AMB VAPOR GASOLINAT
-Ingredients principals
½ Kg de claus rovellats de 3cm
1 Gremlin engabiat viu
-Condiments
1 bossa de confeti rosa
½ Kg de cucs petits per gratinar
-Salses/olis
1 garrafa de gasolina Morgan
-Espècies
200g d’arena morena
50g de fulles trossejades de Maria Joana
Procès d’elaboració:
1. Preparació del gremlin:
Atreure el gremlin de la gàbia amb un entrecot de vedella. Obrir la gàbia, agafar el morter i desnucar-lo. Un cop en estat “post mortem”, obrir el gremlin per la part d’entre les cames i buidar les vísceres, que es guardaran a part per picar-les “a posteriori”. Un cop picades les vísceres, s’hi afegiran els claus i es barrejaran ben barrejats amb la carn picada fins que quedi una massa concentrada i prou compacte com perque no es desfaci. Per mantenir la compacticitat de la massa, cal afegir 50g dels 200g de l’arena morena. Remenar fins que quedi ben amassat i barrejat. Havent realitzat aquest pas, es procedirà al farciment del gremlin, sense abans tallar el cap i part de les extremitats.
2. Elaboració del gratinat:
Prendre el mig quilogram de cucs petits i passar-los per la paella perquè es daurin a foc lent amb un rajolí de gasolina Morgan. No sobrepassar dels 5 minuts.
3. Cocció del gremlin:
Quan el gratinat ja estigui llest, posar el gremlin farcit en una plata, banyar-lo amb la gasolina Morgan fins que quedi ben empapat i procedir a gratinar-lo amb els cucs daurats. A continuació, condimentar-lo amb el confeti rosa i afegir les espècies (la resta de l’arena morena i els 50g de fulles trossejades de Maria Joana). Finalment, amb tots els ingredients aplicats, introduir el gremlin al forn a una temperatura de 180º durant 3 hores.
Descripció del plat de cara al públic:
El fet de triar el gremlin com a ingredient principal és una aposta arriscada, que espera que triomfi entre llurs sensibles boques. El gremlin és una peça culinàriament desconeguda que aporta un toc tropical de cara a la seva degustació.
Aquest plat és l’última innovació del xef Markus7, que provocarà en el seu pal.ladar una inigual sensació de cruixent al mastegar els deliciosos claus del farciment, que provocaran que les vostres dents esclatin al contacte amb els claus. Els dents cauran del seu lloc i provocaran un espetec que a la casa Tarradelles en tindran gelos.
No patiu, està tot calculat. Vosaltres pensareu “Quin mal!”. El dolor serà anestesiat pel terrible efecte de les fulles trossejades de Maria Joana, que su farà veure que el gremlin que saborosament degusteu, encara és viu i que el del costat, no només és un “punky”, sinó que s’està fumant el tovallò o la forquilla enmig d’una explosió llunàtica de colors “hippies”.
Pot semblar perillòs el fet de cuinar amb gasolina i a sobre exposar-la a temperatures inflamables. Però no. He trobat una gasolina única al món: la gasolina Morgan, procedent de Mèxic, el seu eslògan és: “Pica, pero no explota”. La única gasolina cuinable del món.
Espero que vagi de gust i el degusteu a la salut del Xat.cat!
(nota dels xistes/efectes dedicats:
el gremlin, pel Hubyto;
els cucs, per la Clic;
la paràfrasi, expressió, digueu-li com vulgueu, “gaso-Lina Morgan”, pel Jep;
i tot en general, per Vosaltres;
Gràcies, Ceticu, per encarregar-me fer això :P.)
Au, pos eso es todo (de moment) amigos........
|
|
|
|
|
|
|
Escriu articles al teu bloc
|
|
|
|
|
Comentaris sobre aquest article |
|
|
|
jep |
El jep ha sucumbit avui als plaers de la
Sunday, January 18th 2009, 1:01 PM
Aviam,
Anem a completar aquestes xatfarderies. De la meva vida, de dones ara mateix, res (que potser ja és prou xatfarderia dir-ho jaja), però no pas abstinència de carn. M'explico:
Avui he jugat a bitlles - bitlla catalana amb bitlles i bitllots- amb el club de bitlles del poble de la meva mare, club del qual en sóc soci i quan s'escau, hi jugo. Sóc la joventut de l'equip (podeu comptar) i abans de la competició ells s'han fotut un esmorzar d'aquells de carn a la brasa, olives i porró. He arribat tard a l'àpat, que volia menjar croasants de xocolata a casa. Després de la partida, el meu pare i jo hem anat a dinar al bar del camp de futbol del Mollerussa, que s'hi menja força bé, i he demanat torrada amb botifarra negra a la brasa. Coi, per un cop que demano carn (la negra "me pone"), va i la pell de la tirallonga bruna va i la trobo dura...
L'he tastada, però només me n'ha entrat la meitat (clar, tan llarga.. juasssssssssss). No m'ha vingut de gust "postres"... sembla que seguiré amb fruites i verduretes...
(ja està? Així? :P)
|
|
|
|
|
Escriu el teu comentari per aquest article |
|
|
|
|
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't |
|
|
|
|