- oli -Ceba trinxada -Tomàquet -Llet o formatge retllat
-sal -Carm Picada -Macarrons
Per fer el sofregit:
1. Posar a l'olla l'oli i esperar que es calent-hi. Un cop calent, tirar la ceba trinxada.
2. Esperar que la ceba es torni daurada.
3. Abocar la canr picada i esperar que l'aigua de la meteixa carn es vapori i quedi ven rossa.
4. Un cop la carn és rossa, es tira el tomàquet. També s'ha d'esperar que l'aigua del mateix tomàquet es vapori.
5. Tirar la sal al seu gust.
6. (Opcional) Tirar un rajet de llet.
7. Quan només al fons de l'olla hi quedi l'oli, vol dir que el sofregit ja està llest.
Bullir els macarrons posant-hi una mica de sal, i un cop colats, es barrejen amb el sofregit. Per finalitzar es pot posar el formatge a sobre.
Gent....poca broma que són els macarrons de la iaia xD
(en el perfil he posat ven clar quin és el plat preferit!!!!)
En una paella hi tires unamika d'oli. Hi tires la ceba trinxada o a trocets petits. La carn picada de porc l'amaneixes amb alfàbrega i orenga, tot mesclant-la amb els mateixos dits. Quan tinguis la ceba una mica rossa hi tires la carn i també si pot tirar una mica de pebrot vermell. Alhora poses els macarrons a bullir amb una mika de sal i oli.
Quan tinguis la carn feta hi tires el tomàquet fregit i esperes a que fagi xup xup. Quan tens els macarrons al punt els poses a l'escorredor i hi passes una mica d'aigua. Els tornes a posar a la mateixa olla i seguidament hi tires el sofregit amb la carn, ceba, pebrot, i tomàquet.
Tot barrejat i esta que t'hi cagues de potes enlaire! Recordeu que el meu secret és la carn amanida amb alfàbrega i orenga.