marina33 ha escrit 18 articles i te 106 comentaris. L'últim article ha estat fet el 08/11/09 perfil de'n(na) marina33 | à lbum de fotos de'n(na) marina33
dilluns 3/novembre/2008 - 01:56 1741 1 INGREDIENTS:1 CODONY, OLI, SAL, PEBRE, ALLS. ELABORACIO: Pelem el codony i el bullim amb poqueta aigua fins que sigui tou. Traiem el suc i amb el túrmix fem un purè d’aquest codony amb un parell o tres grans d’all (o més, la quantitat va en funció de si volem que tingui mes o menys gust d’all)trinxats. Hi afegim sal i pebre al gust i omplim el recipient on farem l’allioli amb la quantitat dóli que ens asembli per la quantitat d’allioli que volem.El lliguem amb el turmix. I JA ESTA FETA LA PREPARACIO EM AQUEST ALLIOLI PODEU PREPARAR UNS PEUS DE PORC PREPARACIO DELS PEUS DE PORC: Agafem els peus de porc un cop bullits i tallats per la meitat en dues parts cadascun,els posem en una plata o recipient que sigui per anar el forn. Els escalfem.Els traiem del forn i hi escampem per sobre una capa de allioli " generosa". Tornem a posar-los al forn i els gratinem. els traurem quan l’allioli estigui una mica torradet i ja espoden menjar.BON PROFIT!!!!
quina gana m'has fet entrar, noia... Això dels peus de porc, ho provaré. Ja et diré quins són els resultats. Jejeje un petó
Vols llegir més articles escrits per marina33? Aquà son els últims articles.