|
|
|
|
|
|
|
|
|
Article del bloc de bluutuu
|
|
|
Els Riscos del Menjar...
dimecres 22/octubre/2008 - 02:25 1320 4
Avui per dinar he demanat una Amanida, així que després de condimentar-la a gust, m'he possat la primera fulla d'enciam a la boca, quan.... Merda!!! la fulla ha fet palanca i m'ha esquitxat d'oli la camisa. Era el primer cop, doncs: No, és l'habitual cada cop que tinc un dinar amb clients i demano amanida...Patam!!!
Llavors m'he adonat que l'amanida no és l'únic perill....No. M'ha vingut a la memòria els mini-croissants farcits de xocolata (els de crema es nota menys), per què sempre al mossegar-lo en surt el "xorretó" de xocolata líquida pel darrera i va a aterrar infaliblement sobre els pantalons i la camisa??
I després venen els cons de gelat.... Qui collons va dissenyar la capa de xocolata cruixent que hi ha a dalt?? Es desmonta a la primera mossegada i surten volant trossets per tot arreu.
I la mostassa dels frankfurts??? no entenc com ningú ha fet un pa amb "fre al darrera", l'éxit estaria assegurat.
Capítol a part mereixen les "Conductes de Risc" a la taula com els qui volen agafar l'oliva amb la forquilla, els qui pelen els escamarlans amb forquilla i ganivet, els que riuen menjant sopa, els que diuen 55 en alemany (fumfunfumftig) mentre menjen una magdalena, els que sacsejen el danup després de treure el tap i abans de beure, els "experts" en "palillos" als restaurants xinesos....
Segur que en sabeu més..... Jo només pretenc alertar-vos.
Bon Profit !!!!
|
|
|
|
|
|
|
Escriu articles al teu bloc
|
|
|
|
|
Comentaris sobre aquest article |
|
|
|
|
|
|
Escriu el teu comentari per aquest article |
|
|
|
|
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't |
|
|
|
|