Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

beatrice ha escrit 12 articles i te 66 comentaris. L'últim article ha estat fet el 28/01/10

perfil de'n(na) beatrice | àlbum de fotos de'n(na) beatrice

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de beatrice

Espai
 

Dulce italiano: El Tiramisù

Data dissabte 26/juliol/2008 - 12:59 Icona 1003 Data 4

Pastis italià tradicional se que a molts,els hi agrada,mhabien demanat la receta,i jo fare el possible perque l,enteneu, el postre o dulce es diu TIRAMISU:

Llavors els ingredients per 6 persones son:
1) 1 Paquet de bizcochos italianos Savoiardi de 250gr. millor 500 gr.
2) 500 gr.de Mascarpone(que es troba a qualsevol supermercat i es una espescie de requeson italiano)
3) 80 gr. de sucre (si proveu la crema i es amarga en poseu mes),
4) 4 ous (separar les yemes de les clares),
5) cafè, (mes o menys 350 gr.de caffe una caraffa de caffe mentre el feu el poseu calent en una caraffa perque se renfrie),
6) 1 vaso de licor italiano (que es diu Marsala,que el mezclereu amb el caffe,si us
us agrada el licor,si no us agrada atencio no en poseu de cap manera),
7) 1 o 2 culleres de cacao amargo en polvo ( que es posera al final asobre del
pastis.


Procediment:

1) Montar les yemes dels ous amb el sucre fins que tingueu una crema ben blanca i espumosa,
2) Amb una cullera de fusta treballar en un recipient,tot el Mascarpone, a temperatura ambient fins que sigui una crema ben llisa i omogenea,
3) Posar junts el compost de les yemes i sucre, amb el de la crema del mascarpone i mezclarlo molt tot junt,
4) Montar les clares dels ous a neu i afegirles a la crema del punt 3,
5) Si us agrada el licor,que ha de ser nomes el Marsala,afegiulo a la caraffa de caffe que anireu fent entretant que feu la crena i aixins tindra el temps de rafredarse ,
6) Prepareu una pirofila de aquestes que van al forn,o si no una de aquestes de
allumini que venen,i que sigui una mica gran,perque teniu que fer 2 files de bizcochos Savoiardi,i posarlos una fila de frente a la otra i aixi teniu la part de sota
7) per preparar els bizcochos,teniu que tenir a prop un plat a on posareu una mica de caffe,no massa, i passereu el bizcocho el mullereu de un canto i de l.altre amb el caffe,feulo rapid,perque es podria trencar el bizcocho,i aixi cada bizcocho mullat amb caffe el poseu en fila dintre la pirofila
8) nheu mollant els bizcochos i els poseu un al costat del altre i despues un de frente al altre i feu la part baixa del pastiss,
9) Ara agafeu una espatula i poseu una mica de la crema sobre tots els bizcochos,que sigui uniforme,
10) Feu un segon pis de bizcochos mullats amb caffe i sobre la crema,
11) Poseu el tercer i ultim pis de bizcochos i acabeu posant tota la crema que quedi,tindreu que fixarvos be en quanta crema teniu perque lo mes important es cobrir el pastiss amb la crema,
12) I per acabar agafeu una cullereta de cacao amargo en polvo i el repartiu sobre tota la crema en manera omogenea,
13) Poseulo a la nevera per 2 o 3 ores ja anira be,es tè que menjar ben fred.

Espero que ho hagi explicat una mica be,perdoneu,si he posat alguna paraula en castellà però no la sabia en català,espero que s,entengui,i que aprofiti,si teniu alguna pregunta ja em podeu demanar.Gracies a tots.

Beatrice



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
lavanda

segur que es bo!!!!

Date Saturday, August 2nd 2008, 12:23 AM

Hola preciossa, beatrice!. No he probat mai el tiramisú, peró només llegint la recepta ja me'n donen ganes,mmmmmmmmmmmm,sembla molt bó!.Gràcies per compartir-la amb tots nosaltres!Per la propera si et ve de gust un postre de xocolata, que m'encanta!!,jajajaja.Un bacione molto grande,guapa!!.

Spacer

Picture
beatrice

Per bertran:

Date Saturday, July 26th 2008, 7:47 PM

Els Savoiardi son molt tous,es a dir que quan els mulles amb el caffe has de fer amb compte perque es podrien trencar de seguida.I si els melindros s,assemblen pots probar-ho.Ja em diràs com ha sortit.
Adeu

Spacer

Picture
bertran

un dels meus preferits!!

Date Saturday, July 26th 2008, 3:12 PM

àsies!!! :)

Una pregunta, els Savoiardi son durs o tous? És que aki tenim melindros que son semblants, i no se si podré trobar d'això.

Spacer

Picture
Clidice

aissssss

Date Saturday, July 26th 2008, 2:26 PM

crec que només de llegir-te ja m'he engreixat tres quilos :P adoro el tiramisú :D gràcies guapa!

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per beatrice? Aquí son els últims articles.

 
Bullet Poesia o poema...
  Data 28/01/10 Icona 1321 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Per el Sarralenc....
  Data 26/06/09 Icona 810 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet En record de tu Max!!!!!!
  Data 05/06/09 Icona 601 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El meu Max ja no hi
  Data 05/06/09 Icona 707 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet Dedicat al meu Billy
  Data 27/02/09 Icona 853 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet Klling of Seals,part
  Data 27/01/09 Icona 698 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet No s'han de torturar
  Data 27/01/09 Icona 656 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Buon Natale
  Data 16/12/08 Icona 752 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet A veure si algu em pot
  Data 25/09/08 Icona 736 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet El mar!!!!!!!!
  Data 25/07/08 Icona 674 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Un agraiment a Xat.Cat
  Data 27/06/08 Icona 1063 Data 9 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Gener

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Desembre

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer