|
|
|
|
|
|
|
|
|
Article del bloc de Askata
|
|
|
Glutamat monosòdic (E-621)
dilluns 28/octubre/2013 - 06:05 1501 6
Saps el que menges?
El vídeo que us poso a sota parla d'una substància química que s'ha agregat indiscriminadament als aliments processats sense una reglamentació ni estudis que avalin la seva seguretat.
Estem parlant del glutamat monosòdic que podem identificar-lo a les etiquetes com a E-621.
Pensem que l'aliment és el nostre combustible; el glutamat monosòdic no hauria de ser consumit mai: no és una vitamina, mineral, ni tan sols un conservant com tanta gent creu. No serveix per a res, només per realçar el sabor de l'aliment d'una manera molt perjudicial.
VÍDEO: www.youtube.com
|
|
|
|
|
|
|
Escriu articles al teu bloc
|
|
|
|
|
Comentaris sobre aquest article |
|
|
|
Askata |
Increible, si.
Tuesday, October 29th 2013, 5:53 PM
Hola Peztit,
El fum del tabac, els metalls pessants, l'aire de les ciutats, i la qualitat de l'aigua, també em preocupen molt.
Per a la síntessi d'altres aminoàcids, font de energia al múscul en determinades situacions, estic ben segura que existeixen d'altres aliments que ens aporten el necessari i que no caldria recórrer a posar tants potenciadors del sabor a pràcticament tot tipus d'aliment processat.
Jo en canvi penso que si que n'hi ha per tant, i per molt, i si he escrit un article sobre aquest tema és precisament, perquè la gent ho desconeix molt.
A part, caldria parlar de si s'han realitzat (suficients) estudis sobre els efectes a llarg plaç en les persones. Sense aquests estudis imagino que deu ser més difícil poder canviar les lleis que no el prohibeixen o limiten.
|
|
|
|
|
Escriu el teu comentari per aquest article |
|
|
|
|
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't |
|
|
|
|