En algunes comunitats autònomes s'està estudiant, o s'ha autoritzat ja, que els nens i nenes portin una carmanyola a l'escola amb el seu dinar. Per una banda, alguns opinen que pot ser una manera econòmica de menjar a l'escola en temps de crisi i d'assegurar el respecte a la diversitat en el menjador i en alguns casos, fins i tot la qualitat. Per una altra, algunes veus critiquen les dificultats logístiques, els possibles problemes de seguretat alimentària o el fet que es tapi així el problema de les retallades en les beques de menjador en un moment en que en creix la demanda. Què n'opines? Quina experiència en tens? Hi poden haver propostes alternatives?
Moltes gràcies pels teus comentaris.
T'informem que poden ser publicats a les revistes de Graó.
No trobo bé tirar de carmanyoles als centres educatius, crec que s'ha de prioritzar ajudes a les famílies necessitades amb beques menjador i que tothom disposi de dietes adequades als centres mateixos sense caldre l'incomoditat i el minso estalvi que suposen les carmanyoles...
Per moltes raons més d'educació i sociabilitat dels alumnes convé que els menjadors escolars siguin en ple rendiment a més dels llocs de treball que impliquen...
Escriu el teu comentari per aquest article
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't