Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

foqui ha escrit 7 articles i te 46 comentaris. L'últim article ha estat fet el 12/04/12

perfil de'n(na) foqui | àlbum de fotos de'n(na) foqui

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de foqui

Espai
 

Recepta de cuina: Capipota amb rovellons

Data dimarts 28/febrer/2012 - 06:15 Icona 772 Data 3

Necessitareu:

• 1 kg de capipota tallat a daus ( si sou dues persones, reduiu les quantitats a la meitat)
• 1 pebrot vermell
• 1 pebrot verd
• 1 ceba
• 5 grans d'all
• 6 tomàquets
• Rovellons, com ara no en trobareu de naturals, en conserva
• 1 l de brou de carn (podeu fer-ne ús dels prefabricats)
• 2 c/s de vinagre balsàmic reduït com un xarop
• Llorer, farigola i romaní
• Pebre negre en gra i mòlt
• Sal
• Oli d'oliva verge
• 1 copa de brandi
• 1 culleradeta de pebre vermell

Cap als fogons:

Per a la samfaina, sofregiu els alls i la ceba picats en una paella amb oli. Quan hagin agafat color, afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell picats i aneu-ho remenant. Quan el pebrot comenci a estovar-se, afegiu-hi els tomàquets triturats, el llorer, la farigola, el romaní, la sal i el pebre. Deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora. Quan la samfaina estigui feta, poseu en una cassola el capipota tallat i el pebre en gra i afegiu-hi el brou de carn. Deixeu-ho coure a foc molt lent durant aproximadament una hora. Després afegiu-hi el pebre vermell, el brandi i els rovellons i ho deixeu coure també a foc lent durant uns 20 minuts.

Ben senzill, ben bo i fen fàcil!



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
lluisv

Algun cap de setmana

Date Wednesday, February 29th 2012, 8:58 AM

m'hi he de dedicar a fer aquesta recepta. Aixi variare una mica els menús tan avorrits de carn a la planxa,verdures, arros , pasta etc.
Bona recepta fora de lo habitual .
Bon profit i gràcies per l'informaciób !

Spacer

Picture
foqui

a tu....

Date Wednesday, February 29th 2012, 1:48 AM

Eps, moltes gràcies a tu, xiquetet, per passar!!!!!

:)

petooooons

Spacer

Picture
Manu84

Gràcies.

Date Tuesday, February 28th 2012, 2:29 PM

Té bona pinta. L'all i els rovellons han de combinar bé amb aquesta carn.

Gràcies per compartir.

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per foqui? Aquí son els últims articles.

 
Bullet AAportació per al grup
  Data 12/04/12 Icona 1230 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet idònia per un dia com
  Data 04/04/12 Icona 704 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet Apa, jo tb aporto meu
  Data 20/03/12 Icona 790 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet Oi que fa pensar?
  Data 13/03/12 Icona 681 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Addictes al Xat
  Data 09/02/12 Icona 951 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet Tom & Jerry
  Data 08/02/12 Icona 744 Data 9 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Gener

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Desembre

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer