|
|
|
|
|
|
|
|
|
Article del bloc de foqui
|
|
|
Recepta de cuina: Capipota amb rovellons
dimarts 28/febrer/2012 - 06:15 772 3
Necessitareu:
• 1 kg de capipota tallat a daus ( si sou dues persones, reduiu les quantitats a la meitat)
• 1 pebrot vermell
• 1 pebrot verd
• 1 ceba
• 5 grans d'all
• 6 tomàquets
• Rovellons, com ara no en trobareu de naturals, en conserva
• 1 l de brou de carn (podeu fer-ne ús dels prefabricats)
• 2 c/s de vinagre balsàmic reduït com un xarop
• Llorer, farigola i romaní
• Pebre negre en gra i mòlt
• Sal
• Oli d'oliva verge
• 1 copa de brandi
• 1 culleradeta de pebre vermell
Cap als fogons:
Per a la samfaina, sofregiu els alls i la ceba picats en una paella amb oli. Quan hagin agafat color, afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell picats i aneu-ho remenant. Quan el pebrot comenci a estovar-se, afegiu-hi els tomàquets triturats, el llorer, la farigola, el romaní, la sal i el pebre. Deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora. Quan la samfaina estigui feta, poseu en una cassola el capipota tallat i el pebre en gra i afegiu-hi el brou de carn. Deixeu-ho coure a foc molt lent durant aproximadament una hora. Després afegiu-hi el pebre vermell, el brandi i els rovellons i ho deixeu coure també a foc lent durant uns 20 minuts.
Ben senzill, ben bo i fen fàcil!
|
|
|
|
|
|
|
Escriu articles al teu bloc
|
|
|
|
|
Comentaris sobre aquest article |
|
|
|
|
|
|
Escriu el teu comentari per aquest article |
|
|
|
|
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't |
|
|
|
|