Avui estava jugant amb la meva néta que té gairebé 3 anys i li he volgut posar música d'un cd inclòs en el programari de la llar d'infants. Hi havia contes, cançons i també unes quantes peces de música clàssica. Entre elles hi havia aquesta peça de Saint-Saëns que m'ha agradat molt.
de vegades calma les feres i relaxa nens i adults.
Altres, més aviat altera, remou sentiments i exalta passions.
Pere i el llop la vaig conèixer quan estudiava magisteri. Amb les explicacions de l'argument, no tan sols s'entén, també es viu. Et fiques dins del conte.
I, canviant de tema, algú ha provat a posar-li música a un cadell de gos hiperactiu? No és broma. Enlloc d'un gos, he adoptat un destroier. Li havíem de haver posat Brutus.
T'ho comento per si de cas. Pensa que "Pere i el llop" és un conte musicat pel que cal que hi hagi algú que expliqui la història.
Si el teu cd no porta narrador caldrà que ho facis tu o algú altre (amb la música sola no s'enten l'argument). Si fós el cas i no tinguéssis el text m'ho dius i te l'envio.
Suposo que ho saps, però per si de cas, la peça forma part de la Suite "El carnaval dels animals". També hi ha una dedicada a les gallines i els pollets, l'elefant, el lleó, els fòssils, etc...
Un altre conte musicat que s'utilitza força amb la canalla és el de "Pere i el llop" de S. Prokofiev tot i que potser és més adequat per a nens una miqueta més grans.
Escriu el teu comentari per aquest article
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't