500 grs de formatge fresc tipus Philadelphia
160grs de sucre
4 ous
ratlladura d'una llimona
100 grs de mantega
60grs de farina
80 grs de panses de corint en remull en 20 grs de Kirsh
-En un bol posar el formatge i la meitat del sucre
-Afegir els rovells
-Batre amb la batedora elèctrica fins que quedi un punt espumós
-Afegir la ratlladura i la mantega (un xic desfeta)
-Posar les panses ,el kirsh i la farina,remenar a poc a poc.
-Muntar les clares a punt de neu i afegir l'altra meitat del sucre.
-Posar-les amb molt de compte en una llengua pastissera.
-Deixar coure al forn que prèviament haureu escalfat a 150 graus durant 45 minuts.
PD:Hi he fet alguna modificació la recepta íntegra està a : laforquilla.cat
jo faig igual.
l'únic que jo no prenc mesures amb cap ingredient... i no et pensis, tot i que més ho menys ho tinc per mà, l'he cagat més d'una vegada.
marc
Escriu el teu comentari per aquest article
Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris
| Registra't